KLÆBU IL

Klæbu IL

Oppsummering Nidaros Sommeridrettskole

Vi hadde med ca 160 barn hver dag i alderen 7 til 12 år og ca 40 ungdomsinstruktører og andre instruktører fra 14 år og oppover. Av de 160 deltakerne var det med 7 barn med funksjonsnedsettelse i alderen 6 til 17 år og 11 barn med minoritetsbakgrunn i alderen 6 til 12 år.

Vi startet sommeridrettsskolen med åpning av Steffen Iversen og han tok seg god tid og var med rundt til alle gruppene og ble utfordret på ulike aktiviteter som fotball, spenst og fun battle. Han fikk også en del spørsmål han svarte godt på og skrev mange autografer.

Gjennom hele uka fikk barna prøve ut mange forskjellige idretter som håndball, fotball, ski, orientering, badminton, innebandy, Tae Kwon Do og E-sport.
I tillegg hadde vi mye rom for frilek med blant annet hoppeslott, fotballdart, slåball, goalball, teppecurling, rugby, radiostyrte biler og funbattle. Noen av barna satte pris på den tiden de kunne få gå og velge litt selv og finne på noe som ikke var organisert, mens andre deltok på det ungdomsinstruktørene satte i gang.

Det var rom for alle og siden det var mange aktiviteter og max 45 minutter pr aktivitet, fikk vi de som ikke var interessert i en type sport, til å prøve den også. Dette var med på å øke interessen for idretter som i utgangspunktet ikke var favorittidretten.

Facebook
Twitter
LinkedIn